ich-zapfe

Glassbørster, Rengjøringsbørste for glass med metallsokkel, 3 x 18 cm


Artikkelnummer 443348

Produsent: ich-zapfe


* Inkl. MVA eks. forsendelse

Glassbørster, Rengjøringsbørste for glass med metallsokkel, 3 x 18 cm

Med glassvaskebørstene med METALL BASE er rengjøring av glass en lek. De tre 18 cm børstene er laget av høykvalitets, robust og ikke-deformerbart materiale og sørger for effektiv og skånsom rengjøring av glass i alle størrelser og fasonger.

  • METALLBASEN laget av solid og polert aluminium gir ekstra stabilitet og forhindrer at børstene velter.
  • Med sugekopper på undersiden gir glassvaskebørstene et sikkert grep på forskjellige overflater og kan brukes fleksibelt.
  • Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser: GR 1 (3x 18 cm) for små glass, GR 2 (2x 18 cm og 1x 25 cm) for øl- og pilsnerglass og GR 3 (3x 25 cm) for hveteølglass.
  • Takket være deres høye kvalitet og robusthet er disse glassvaskebørstene holdbare og de utskiftbare børstene gjør dem enkle å vedlikeholde.

Med de spesialutviklede glassvaskebørstene med METALL BASE, er skitne glass en saga blott. Enten i cateringbransjen, kjøkkenet eller hjemme, er disse børstene et nyttig verktøy for rengjøring av glass og sørger for en strålende glans.

Opplev uanstrengt og effektiv rengjøring av brillene dine og bestill disse førsteklasses glassvaskebørstene med METAL BASE nå. Tilgjengelig i tre størrelser for å dekke ethvert behov!

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: